mandag 11. juli 2011

Datoer bestemt - NÅ begynner jobbingen!

Svangerskapet for Sykkelfestivalen 210 - 11 Ringsaker er unnagjort. Hold av fredag 29. juli og lørdag 30. juli. Nå starter oppdragelsen og den bratte læringskurven  - frem til Olsok 2011. Det er fortsatt 18 dager dit. Rammene er spikret - og kan justeres...
Sykkelfestivalen 210 - 11 Ringsaker blir i år en pilot for utvikling av en årlig sykkelfestival i midtre Ringsaker. 210 gjenspeiler lokaliseringen (Gårdsnummer 210 i Ringsaker, med tilstøtende bruksnummer). Kristianslund er en husmannsplass, idylisk plassert innerst på Haavehøgda, og har bruksnummer 8, under gården 210. 
Kristianslund blir base for festivalen, men alle biler skal parkeres i nabolaget (oversikt kommer på denne siden om noen dager) slik at hele festivalområdet være bilfritt og fremstå som i "en fredelig plass" i Ringsaker.
Nærheten til gode ressurser og fasiliteter i nabolaget gjør at man årlig kan endre innhold i utfluktprogram, og sykle på nye veier, slik at 2012 programmet kan få en annen form en piloten. Årets turer går til Prøysenhuset/stua og til Helgøya.
Sykkelfestivalen 210 - 11 Ringsaker arrangeres i samarbeid med Prøysenhuset, Snilsberg Familiepark, Øya Båthavn og Cykleklubben Trill Rundt.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar